Pazartesi - Cuma 09:00 - 21:00 Cumartesi - Pazar 09:00 - 21:00 RANDEVU AL

Hakkımızda

Özel
JOYS Veteriner Kliniği

JOYS Veteriner Kliniği olarak, evcil dostlarınızın sağlığına ve mutluluğuna odaklanan bir ekibiz. Misyonumuz, sevimli dostlarınızın sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaktır.

Aşılamadan kısırlaştırmaya, pet kuaför hizmetlerinden jinekoloji ve üreme sağlığına, ortopediden hospatalizasyona ve röntgen incelemelerine kadar birçok alanda uzmanlık sağlıyoruz. En güncel aşı takvimleriyle evcil dostlarınızın korunmasını sağlarken, popülasyon kontrolü ve davranışsal sağlık için kısırlaştırma hizmetleri sunuyoruz. Profesyonel kuaförlerimiz, dostlarınızın görünüm ve hijyenini en üst seviyede tutarken, jinekoloji, ortopedi ve genel sağlık kontrolleriyle kapsamlı bir veteriner hizmeti sunuyoruz. Ciddi sağlık sorunları için modern tesislerimizde hospatalizasyon hizmetleri ve tam donanımlı röntgen cihazlarıyla teşhis imkanı sunarak, evcil dostlarınızın sağlığına odaklanıyoruz.

Sorularınız ve randevu talepleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sevimli dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.

Hakkımızda
Veterinerlerimiz

© Joys Veteriner Kliniği, Tüm Hakları Saklıdır.